RSS Twitter Facebook

B.R.M. Bernard Richards Manufacture Tanıtım

Yayınlandı 04 Haziran 2011 | Marka   

Manufactured ve Limited Edition ( özel yapım el işçiliği ve sınırlı sayıda üretim) konseptinin tüm dünyada özel ve lüksü arayan tüketiciler için harikalar sunduğu ve bu segmente yönelimin giderek arttığı günümüzde saat ustalığının kalite birikimini özel tasarımları ile birleştiren BRM, tüm dünyada yükselen bir trendin öncülerinden… Manufactured kelimesi saat sektöründe artık seçkin olmanın tanımı. Manufactured olarak üretilen saatlerin en önemli farkı her bir parçasının aynı atölyeden aynı elden çıkmasıdır bu zanaatkarlık ayrımı adı altında “manufactured” saatler saate meraklı olan saat severlerin gözünde bambaşka bir ayrıcalığa sahip oluyorlar.Yılların saat ustası ve sektörün duayenlerinden Bernard Richards’ın birkaç yıldır kendi adıyla (B.R.M.) ürettiği saatleri görünce büyülenmemek elde değil.

Bernard Richards Manufacture (BRM) özel seri saatleriyle gücü ve göz alıcı bir tasarım ile kalite ve farklılığı sizlerle buluşturuyor. BRM saatleri seçkin çizgilerinde deha ve yeteneği, özel olmanın keyfiyle birleştirerek sınıflandırılmamış, sıradan olmaktan uzak yepyeni bir elitist tarzı getiriyor. BRM saatleri kullanıcısının ruhundan beslenen hız tutkusunu ve rekabetten kaçınmayan güçlü yapısını yansıtan bir tarz. Özel olmayı prensip edinen BRM, gerek tasarımlarındaki gerekse üretimdeki mükemmeliyetçiliği kadar, üretimin sınırlandırılmasını da ilke edinmiş durumda. BRM herkesin takabileceği sıradan bir marka asla değil. BRM kategorize edilemeyecek ve kolay kavranamayacak bir dehanın muhteşem pırıltısıdır. BRM’nin başarı hedefi çok sayıda üretime değil “az ve öz” kaliteli ve lüks üretime dayanmaktadır. Bernard Richards’ın lüksü tanımlaması “ Teknik yeteneklerin ve imalatın tüm safhalarında mükemmeliyete varabilmektir.”

Resim

Bir BRM saati ilk kez takmak, bir Grand Prix’te arabanızla start çizgisinde başlama anının heyecanını yarışı, hız tutkusunu ve rekabeti yaşamak gibidir. Tutkularınızla birleştirilmiş ekstrem mekanik performans sıradan beklentilerin çok ötesinde. Hayatın % 100 maksimumda yaşamak isteyenler için özel tasarlanmış bu saatler insan doğasının sınırlarını zorluyor. Her bir saat hassasiyetle elde yapılmıştır ve saatçilik zanaatının tüm hünerlerini barındırdığı için kendi içerisinde eşsizdir.

Kasalar, klipsler, butonlar, akrep yelkovanlar, kurma kolları, vb sair tüm parçalar BRM’nin üretim tesisinde el işçiliğinin mükemmel örnekleri olarak tasarlanmakta ve üretilmektedir. Manufactured konseptini çağın dinamik ruhunu yansıtarak ortaya koyan BRM saat markaları içerisinden sıyrılıyor. Model tasarımında sporu ve ekstremliği ön plana çıkarmış BRM, altından titanyuma kullandığı farklı materyalleri, modifiye edilmiş İsviçre makineleri veya kendi üretimini özel makineler ile birleştirerek birer şaheser ortaya çıkarmaktadır.

Fiyat yelpazesi 4000 Euro ile 70.000 Euro arasında değişen Bernard Richards’ın birbirinden bağımsız çalışan iki rotoru kullanarak enerji üreten otomatik Birotor modeli, 8 silindirli bir motor görünümünden esinlenilmiş MT51 modeli veya bir yarış arabası konsolunu andıran 3 ayrı otomatik saatin kompakt kullanıldığı 3MVT modeli gibi modelleri markanın sportif ve eşsiz ruhunu yansıtmaktadır. Her bir modelin sınırlı sayıda üretiliyor olması da lüks tutkunları için vazgeçilmez kriterlerden birisidir.


Yorumlara Kapalı.